Е-Услуге

/Е-Услуге
Е-Услуге2018-08-27T15:50:32+00:00

Град Крагујевац омогућио је грађанима да брже, ефикасније и уз мање стреса обаве послове везане за државну администрацију.

Са циљем да се скрати пут до докумената, као и редови испред шалтера, и побољша комуникација са локаним органима, на овим страницама обезбедили могућност да се информишете о Вама потребним документима и да на најлакши и најбржи начин дођете до истих.

Идеја пројекта јесте да грађани могу на једном месту да сазнају како изгледа процедура за прибављање докумената, који су кораци, потребни папири, где их наћи и како најбрже обавити тај посао. Такође, ту су и потребни обрасци који се могу преузети или наручити директно са портала.

Овим путем ћемо покушати да приближмимо ниво доступности услуга грађанима и допринети унапређењу развоја Информационог друштва.

Промени величину слова
Контраст
Ова страница користи колачиће, због унапређења Вашег корисничког искуства. Наставком истраживања странице, Ви прихватате употребу колачића. Ако су Вам потребне додатне информације и/ или не желите да имате колачиће када користите страницу, посетите део О ЗАШТИТИ ПРИВАТНОСТИ. Прихватам