Победницима КУП-а Арена спорт лиге у малом фудбалу, екипи УВС 193, заменик градоначелника Ивица Момчиловић уручио је пехар, а најбољим спортистима рекреативцима, учесницима лиге уручио је медаље. Учесници купа, екипе градских и приватних предузећа задњих годину дана на терену Спортског центра Арена у Великом Пољу, одмеравали су снаге. Од укупно 18 екипа у финалној утакмици за пехар бориле су се екипе приватне компаније Бехис Осириде и УВС 193, екипа Управе за ванредне ситуације.

Град Крагујевац ће увек бити уз све оне манифестације које промовишу здрав живот, фер плеј и бављење спортом. Ово су људи који воле спорт, воле да играју фудбал и спремни су да бране боје свог колектива и буду својеврсни промотери здравих стилова живота. Мислим да је победник свака од екипа које су учествовале, рекао је заменик градоначелника Момчиловић, честитао победницима и свим учесницима пожелео још много спортских турнира које ће град увек подржати.

Победници кажу да је конкуренција од почетка била добра и да су екипе све више улазиле у форму и бољу игру, али на крају неко мора да победи, каже Владан Вранић, капитен УВС 193. Права победа ће бити да такмичење настави да се одржава и убудуће а победнички састав УВС 193 учествује и на другим такмичењима.

Арена спорт лига одржава се другу годину заредом и до сада је окупила око тридесетак фирми, каже Марко Попадић, организатор турнира. Ове године 18 екипа приватних и јавних предузећа из Крагујевца, борили су се за место победника. Због епидемиолошке ситуације и поштовања прописаних противепидемијских мера лига  КУП је трајао дуже него што смо планирали али смо оставрили наш крајњи циљ а то су дружење, здравље и бављење спортом.