У оквиру редовних посета привредницима Крагујевца, градоначелник Никола Дашић посетио је компанију Ролосан. Реч је о породичној фирми са седиштем у Крагујевцу основаној 2004. године, која се бави израдом висококвалтетних ролетни, роло и сегментних врата, комарника, тракастих завеса, венецијанера.

У току недеље или бар месечно трудим се да нађем времена и обиђем привреднике који послују у Крагујевцу. Свесни смо тога да је привреда та која вуче не само Крагујевац већ било који град на свету, а реч  је о људима који својим примером показују шта значи предузетнички дух. С друге стране, развијањем свог посла они запошљавају одређени број  људи што је веома значајно за сваку заједницу. Осим што стварају бизнис и развијају капитал у нашем граду, запошљавањем људи вишеструко су веома корисни за друштво. Ми то морамо да ценимо и, колико можемо као локална самоуправа, будемо им на располагању, рекао је градоначелник Дашић.

Породична фирма Ролосан због одговорног пословања, великог избора производа и услуга и високих стандарда њихових квалитета,  већ 17 година успешно послује на тржишту. Дугогодишње искуство и савремена производња гарант су квалитета.

Директор компаније Ролосан, Владимир Гулан, истакао је да је ово прва посета градоначелника њиховој фирми и изразио захвалност на томе.

Посета и разговор са првим човеком града потврда је да се препознаје и цени вредан рад привредника у Крагујевца и наше породичне фирме која данас има 46 запослених, каже Гулан, директор Ролосана.  На годишњем нивоу фирма расте и развија се за око 25 одсто. У плану за следећу годину је запошљавање још младих људи јер желимо да наставимо да развијамо и унапређујемо породични бизнис и запошљавањем младих људи, на неки начин,  допринесемо заједници.