Бадњи дан који најављује најрадоснији хришћански празник Божић,  традиционално је обележен уношењем бадњака у зграду Градске управе. Градоначелник Никола Дашић унео је бадњак са председником Скупштине града Мирославом Петрашиновићем.

Обраћајући се члановима Градског већа и својим помоћницима, Дашић је подсетио да су за кратко време прошли много тога, и да су успели заједнички да реализују многе планове.

Због специфичних околности овај дан обележавамо у ужем кругу, поштујући традицију. Данас уносимо бадњак у наше домове, али и у установе и институције. Бадњак симболизује светлост и радост која нам је потребна на сваком кораку, у породици, али и у радном окружењу. Надам се да ћемо у том духу наставити успешно да радимо у овој години, да будемо саборни, да заједно градимо овај град и да га поведемо у 21. век онако како Крагујевац и заслужује – поручио је Дашић.

Градоначелник је својим колегама и сарадницима пожелео да наставе да раде, да остварују још боље резултате, који ће утицати на побољшање квалитета живота Крагујевчана, и да наступајуће празнике проведу са својим најмилијима у добром здрављу.