Gradonačelnik uputio telegram saučešća povodom tragedije u Magnitogorsku

///Gradonačelnik uputio telegram saučešća povodom tragedije u Magnitogorsku

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić uputio je telegram saučešća gradonačelniku Magnitogorskog, Berdnikovu Sergeju Nikolaeviču povodom tragedije koja je zadesila ovaj ruski grad, gde je usled urušavanja stambene zgrade, izazvane eksplozijom gasa poginulo više od 30 osoba, a broj žrtava i nestalih još uvek nije konačan, u kome se kaže:

Povodom tragedije koja je zadesila Vaš grad, u ime svih građana Kragujevca i u svoje lično ime upućujem izraze dubokog saučešća porodicama poginulih, onima koji tragaju za svojim najbližima, ali i Vama poštovani gradonačelniče. Siguran sam da ćete učiniti sve što bude u Vašoj moći da pomognete porodicama stradalih i da ćete zajedno pronaći snage da izdržite ove teške trenutke. U ovim momentima naše molitve i misli su uz vas, navodi se u telegramu saučešća gradonačelnika.

Inače, grad Kragujevac i ruski Magnitogorsk uspostavili su saradnju u oblasti obrazovanja, koju su započela dva univerziteta na inicijativu udruženja rusko – srpskog prijateljstva ”Most” u Magnitogorsku. Ovo udruženje je značajan član srpske dijaspore u Rusiji, a kako je ranije najavljeno, planirana je razmena studenata na svim nivoima i vrstama studija.

2019-01-04T08:26:09+00:003. jan 2019. @ 15:03|Kategorije: Odnosi sa javnošću|
Promeni veličinu slova
Kontrast
Ova stranica koristi kolačiće, zbog unapređenja Vašeg korisničkog iskustva. Nastavkom istraživanja stranice, Vi prihvatate upotrebu kolačića. Ako su Vam potrebne dodatne informacije i/ ili ne želite da imate kolačiće kada koristite stranicu, posetite deo O ZAŠTITI PRIVATNOSTI. Prihvatam