Град Крагујевац и Канцеларија за младе Крагујевац прикључили су се хуманитарној акцији „ЗАЈЕДНО ЗА ДЕЧИЈЕ ОСМЕХЕ“. Акцију организује Фондација „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић“ у сарадњи са Званичним гласилом СПЦ за децу ”Светосавско звонце”.

Циљ хуманитарне акције је прикупљање финансијских средства, слаткиша, играчака и школског прибора, одеће и обуће и друго, за прављење пакетића намењених деци у најсиромашнијим срединама на територији Србије, а са посебним освртом и пажњом на Косово и Метохију. Поред тога покренута је и велика СМС акција, са жељом да се пошаље 100 000 порука на хуманитарни број Фондације 4334, а сва прикупљена средства биће искоришћена за подизање и обнову кућа угроженим породицама са више деце на територији Републике Србије. Средства која се прикупе до 1. фебруара путем СМС порука и донација уплаћених на рачун фондације 265-1610310004716-35 намењена су за реализацију ове акције.

Акцију су подржале и многе јавне личности како би својим примером указали на значај хуманих вредности. Сви који желе да подрже хуманитарну акцију „Заједно за дечије осмехе“ и обрадују најмлађе могу то да учине у уторак 19. јануара у просторијама Канцеларије за младе, у улици Саве Ковачевића 5, у периоду од 12 до 18 сати.