Добродошли у Крагујевац

Добар глас се, кажу, далеко чује. Крагујевчани то знају и зато се ретко хвале. Крагујевац препоручује добар глас не само из прошлости него и из времена садашњег. Историјски значај прве престонице тек ослобођене кнежевине Србије, индустријска традиција дуга скоро два века, спремност за нове идеје и бизнис, искусни и вредни радници, образовани млади људи, богата културна баштина. И оптимизам, пре свега.

Крагујевац је данас лидер економског развоја Шумадије и заједница успешних људи. Овде су преци оставили у наследство мисао о грађењу садашњости са пуном одговорношћу за будућност. У томе се огледа снага овог града. Крагујевац је и данас носилац индустријског и привредног развоја, административни, образовни, здравствени, културни и спортски центар Шумадије.

Крагујевац се налази на раскрсници главних државних путева и магистралних саобраћајница, одмах до железничког и друмског Коридора 10 који Крагујевац повезују са остатком Србије и Европе. Од највећих ваздушних лука у Србији Крагујевац је удаљен од 40 минута до два сата вожње.

Добродошли у Крагујевац!

У град који су као атрактивно место за инвестирање препознали Фијат, Џонсон контолс, Сиџит, компанија Мегле, ТПВ, Рап Марин, Хедлмајер, Плаза, Метро, Нелт, ВИП, компанија „Милановић инжењеринг“ и Сименс.

Крагујевац не стаје, гради се, расте и развија своје капацитете. Нове индустријске и радне зоне, инфраструктурно потпуно опремљене и пакети подстицајних мера чекају будуће инвеститоре, а локална администрација спремна је да у најкраћем року испуни захтеве улагача.

Крагујевац препоручују:
  • Перзистентност на визију

  • Снажно и стабилно партнерство

  • Посвећени, радни и стручни људи

  • Дугорочна посвеcћеност, пријатељство и поверење

Крагујевац је широм отворио своја врата свима који препознају наше позитивне вибрације, имају визију и желе пословни успех, здраву конкуренцију и профит.

Ако желите да се прикључите друштву успешних – изаберите Крагујевац!