Извучена имена 33 пливача за Крст часни у Крагујевцу

///Извучена имена 33 пливача за Крст часни у Крагујевцу

Традиционално пливање за Крст часни и ове године биће одржано 19. јанура на језеру у Шумарицама, а имена 33 пливача извучена су данас у Скупштинској сали.

Ове године, према речима Марка Павловића директора Спортског центра „Парк“ пријавило се 75 одважних момака и девојака. Прозивци је присуствовало 63 – оје. С обзиром на то да је број пријављених сваке године далеко већи од 33, извлаче се имена пливача за Крст часни, као и три резерве за случај да неко одустане или има здравствених проблема. Неопходно је да сви позитивно прођу лекарски преглед на Одељењу Спортске медицине и донесу благослов свог свештеника.

Организатори ће се, према речима Марка Павловића, потрудити да све перфектно припеме и да Богојављење остане у најлепшем сећању храбрим пливачима. На језеру тренутно има леда, тако да ће већ од понедељка почети ломљење и чишћење.

Иначе, ову манифестацију град Крагујевац и Епархија шумадијска организују од 2004. године.

2019-01-11T18:30:12+00:0011. јан 2019. @ 18:26|Категорије: Односи са јавношћу|
Промени величину слова
Контраст
Ова страница користи колачиће, због унапређења Вашег корисничког искуства. Наставком истраживања странице, Ви прихватате употребу колачића. Ако су Вам потребне додатне информације и/ или не желите да имате колачиће када користите страницу, посетите део О ЗАШТИТИ ПРИВАТНОСТИ. Прихватам