Рукометашице СПД Раднички, годиште 2005/2006, други тим Женског рукометног клуба вредно раде и тренирају а у томе пуну подршку им пружају тренер и управа Клуба. Подстрек за одржавање али и освајање више позиције као и више снаге на паркету су константни успеси и стабилно прво место на листи Прве лиге Запад. Тренинг и пријатељску утакмицу са девојкама из Горњег Милановца са трибина Спортске хале Језеро СББ пратио је Предраг Стевовић, члан Градског већа задужен за спорт.

Град Крагујевац ће увек стати иза резултата и раду са децом, јер смо свесни да без квалитетних младих селекција, нећемо имати могућност да се зовемо градом спорта, каже Предраг Стевовић, члан Градског већа. Наша деца траже само одговарајуће услове и опрему за тренинг а резултати су на њима. Сигуран сам да ће ова генерација осветлати образ Крагујевцу у блиској будућности, а ми смо већ сада поносни на њих. Генерација 2005/2006 су окосница и регрутна база женског рукомета у Крагујевцу. Њихова игра и у сениорској конкуренцији, као други тим СПД Раднички, показују да Крагујевац може да рачуна на њих и у будућности. Њихова посвећеност да стално раде на себи, на усавршавању својих вештина, огромна жеља за победама, гура их да раде још више и боље, а све то их води у нове победе, истакао је Стевовић.

Марија Лојпур Гајовић, координатор женске селекције ЖРК Раднички с поносом истиче да поред девојчица 2005/2006. годишта, клуб има још две селекције млађих категорија које су једнако вредне и посвећено тренирају. Вештини и техникама рукомета учи их Бојан Милентијевић, дугогодишњи рукометни тренер који је створио многа имена крагујевачког женског рукомета.

Поред првог тима, понос женског рукомета јесу петнаестогодишње Крагујевчанке које већ играју сениорски ранг такмичења као други тим. До тога су их довели тренинзи и посвећеност. У сали Друге крагујевачке гимназије већ осам година 5 пута недељно тренирају посвећено и без изузетка, не пропуштају тренинге а јединство у тиму их држи на стабилном првом месту на листи Прве лиге Запад – каже једно од најпознатијих имена женског рукомета, заслужни спортиста Републике Србије која  данас са позиције селектора  своје искуство преноси младим рукометашицама.

Иначе, према Маријиним  речима, девојке се спремају за такмичење у Првој лиги Запад које се очекује да почне крајем фебруара.