10. 00 сати – Свечани салон зграде Градске управе – у присуству градоначелника Николе Дашића и енергетског менаџера града Ане Радојевић, министрка заштите животне средине Ирена Вујовић, грађанима ће уручити уговоре за суфинансирање мера у циљу смањења загађења ваздуха из индивидуалних ложишта.

10. 35 сати – Енергетика (Ул. Првослава Раковића 4а) – Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић са градоначелником Николом Дашићем, ће обићи нова постројења спремна за грејну сезону. У Енергетици ће их дочекати директор Андреја Илић, председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновић и представник ЕБРД-a.

10. 50 сати – изјаве за медије – након обиласка нових постројења изјаве медијима ће дати министарка Вујовић, градоначелник Никола Дашић и директор Енергетике Андреја Илић.

11. 00 сати – Страгарска улица у МЗ Угљешница – Александар Милошевић, помоћник градоначелника за реализацију капиталних инвестиција и сарадњу са Владом Републике Србије, обићи ће завршне радове на асфалтирању Страгарске улице у МЗ Угљешница.

11. 45 сати – СКЦ – „Причај ми!“ – трибина намењена средњошколцима и студентима у оквиру пројекта који под покровитељством града спроводи Омладина ЈАЗАС-а Крагујевац. Трибини ће, у име града, присуствовати Стефан Јовановић, помоћник градоначелника за омладину и сарадњу са Универзитетом, Марија Ђоковић, координаторка Канцеларија за младе и Маја Веселиновић, Омладина ЈАЗАС-а Крагујевац

14. 00 сати – Свечана сала ректората – Додела сертификата студентима који су учествовали у програму Студентске стручне летње праксе у градским управама и институцијама и установама чији је оснивач Град Крагујевац. Сертификате ће уручивати Стефан Јовановић, помоћник градоначелника за омладину и сарадњу са Универзитетом и проф. др Владмир Ранковић, проректор за наставу и студентска питања.

17. 00 сати – Свечани салон зграде Градске управе – Додела сертификата полазницма који су успешно завршили курс турског језика. Стефан Јовановић, помоћник градоначелника за омладину и сарадњу са Универзитетом и Динсер Шахин, директор института Јунус Емре  уручиће сертификате. Уручивању ће присуствовати Марија Ђоковић, координаторка Канцеларије за младе.

Одељење за комуникације
www.kragujevac.rs