11:00 сати, улица Драгослава Срејовића (код надвожњака) – завршетак асфалтирања саобраћајнице која представља везу улице Драгослава Срејовића са Јужном обилазницом.Положај саобраћајнице је такав да скраћује пут грађанима до насеља Бресница, као и великом броју запослених у Индустријској зони, становницима насеља Илићево, Маршић, Илина вода…Извођач радова је Предузеће за путеве Крагујевац. Завршетку радова присуствоваће градоначелник Никола Дашић.

 

14:00 сати, сала 105 зграде Града –Округли сто на тему „Значај Мобилног тима за социјалну инклузију Рома – као локалног ресурса за спровођење антидискриминационих политика, мера и активности из националне стратегије и ЛАП-а за инклузију Рома“ који се организује у оквиру пројекта „Заједно од раног узраста против дискриминације“. Поздравну реч одржаће Гордана Дамњановић, менаџерка пројекта. Изјаве за медије планиране су за 13.50 сати.

 

14:00 сати, Свечани салон зграде Града – Члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић организује пријем за Огњена Милића, првака Европе у тенису у категорији до 14 година.

 

 

 

 

 

Прес центар

www.kragujevac.rs