10.30 сати – Ромско насеље у Корману – У склопу пројекта Заједно за здравији и уређенији живот Рома и Ромкиња у Корману, у присуству Гордане Дамњановић чланице Градског већа за здравствену и социјалну заштиту и Зорана Павловића координатора за ромска питања, биће организована подела пластичних канти и кеса за отпад, чизама и рукавица. Пројекат поред чишћења насеља подразумева дезинфекцију, дезинсекцију и дератизацију.

11,00 сати – Шумадија сајам – Шумадијска чајанка, у оквиру 12. Међународног сајма туризма и сеоског туризма. Након обраћања директора Шумадија сајма Александра Лазовића и директора Градске туристичке организације Бојана Павловића такмичарима ће се обратити градоначелник Никола Дашић.

12.30 сати – сала 105 Градске управе – састанак Иницијалне радне групе за област палијативне неге Савета за здравље града Крагујевца, чији је циљ изналажење најбољег решења за палијативну негу, чије је непостојање препознато као велики проблем у граду и чије оснивање би било од вишестуког значаја, како за здравствене установе, тако и за пацијенте и њихове породице које воде бригу о њима.

Изјаве за медије предвиђене су у 12.15 сати

    Одељење за комуникације
www.kragujevac.rs