10.00 сати – Хотел Крагујевац Округли сто на тему ”Eкономско оснаживање жена и женско предузетништво у Шумадијском округу” – у уводном делу говориће др Гордана Дамјановић, чланица Градског већа за здравствену и социјалну заштиту, Невена Марчета, пројектна координаторка у Агенцији Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена и Снежана Милисављевић, председница удружења Путоказ.

12.00 сати – Пешачка зона, испред Хотела Крагујевац – у организацији Удружења Путоказ Крагујевац и Агенције за родну равноправност и оснаживање жена (UnWomen), уз подршку града Крагујевца одржаће се продајна изложба рукотворина у оквиру пројекта Поново снажна и важна. Изложбу ће посетити др Гордана Дамњановић, чланица Градског већа за здравствену и социјалну заштиту.

12.00 сати – Отворени базени – почетак купалишне сезоне. Свим грађанима на дан отварања, поред бесплатног улаза на располагању ће бити и бесплатне лежаљке и сунцобрани, које је ове године СПД Раднички д.о.о. обезбедило у довољној количини. Отварању сезоне у име града присуствоваће Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт.

Одељење за комуникације

www.kragujevac.rs