Најава догађаја за суботу, 24.10.2020.

11,00 сати – градоначелник Крагујевца Никола Дашић са сарадницима обићи ће почетак радова на асфалтирању улица у блоковима “Воје Радића“ и “Младих истраживача“ као и улице Првослава Стојановића.

11,30 сати – сала 108 – градоначелник Крагујевца Никола Дашић са сарадницима организује пријем за председника Кошаркашког савеза Србије Предрага Даниловића и генералног секретара Златка Болића. Поводом избора у КСС руководство обилази регионалне кошаркашке савезе.

Најава догађаја за понедељак, 26.10.2020.

9,00 сати – ПЗП „Крагујевац“ / Индустријска бб (Илићево) – Смотра механизације и опреме за зимску службу 2020/2021. на територији Шумадије и Поморавља.

Смотри ће присуствовати Ивица Момчиловић заменик градоначелника, Владимир Максимовић члан Градског већа за комуналне делатности и Никола Милетић директор ЈП Путеви Крагујевац.

10,00 сати – Рогојевац и Каменица – Члан Градског већа за образовање Душан Алексић обићи ће две новоформиране мешовите групе Предшколске установе „Нада Наумовић“ у селима Рогојевац и Каменица. Групе су формиране за децу узраста од 3 до 6,5 година, којих у Рогојевцу има 15, а у Каменици 10.

12,00 сати – Скупштинска сала зграде Градске управе – Прва редовна седница Градског штаба за ванредне ситуације на којој ће бити конституисан нови Градски штаб а поред осталог чланови ће анализирати стање епидемиолошке ситуације на територији града Крагујевца.

Прес центар
www.kragujevac.rs