О Крагујевцу

/О Крагујевцу
О Крагујевцу2018-08-27T12:55:23+00:00

Крагујевац – Мека за инвеститоре

Крагујевац данас постаје све привлачније место за живот, за започињање сопственог посла, долазак страних инвеститора, град младих које треба охрабрити да у њему остану јер нам је потребно њихово знање, памет и оптимизам. Од “долине глади” какав је био током деведесетих, Крагујевац данас постаје ” мека за инвеститоре “, град са позитивном пословном климом и убрзаним локалним економским развојем о чему говори и сертификат Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД).

Једна од највећих светских аутомобилских компанија, италијански Fiat , потписао је уговор о заједничком улагању са Републиком Србијом у крагујевачку фабрику “Застава аутомобили” који, према оцени стручне јавности и медија, значи ревитализацију српске ауто-индустрије, нова радна места и стимулисање развоја низа других сектора у граду.

Једна од водећих мултинационалних компанија Plaza centar , започела је градњу модерног мултифункционалног пословно – тржног центра у крагујевачком насељу Стара радничка колонија. За инвестирање у Крагујевацопределили су се и Merkator Metro Tuš Supernova Nelt Forma ideale , због чега је град на Лепеници тренутно једно од највећих градилишта у Србији. Располажемо најбоље инфраструктурно опремљеним земљиштем и саобраћајним коридором који омогућава брзу и сигурну везу са окружењем. До 2010.године, Крагујевац ће ауто-путем Крагујевац-Лапово бити повезан са европским Коридором 10.

Низом повластица за инвеститоре, великим инфраструктурним и пројектима локалног економског развоја,Крагујевац је широм отворио своја врата свима који препознају позитивне вибрације у пословном окружењу, имају визију и желе пословни успех, здраву конкуренцију и профит. Крагујевац је и ове године проглашен “ градом будућности ” и најбољим домаћином у Србији.

Оптимизам који се шири Шумадијом више се не може зауставити!  Добродошли!

Промени величину слова
Контраст
Ова страница користи колачиће, због унапређења Вашег корисничког искуства. Наставком истраживања странице, Ви прихватате употребу колачића. Ако су Вам потребне додатне информације и/ или не желите да имате колачиће када користите страницу, посетите део О ЗАШТИТИ ПРИВАТНОСТИ. Прихватам