Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт обишао је данас ОШ „Драгиша Михаиловић“ у Станову којој је уручио спортску опрему – лопте за различите спортове, вијаче, чуњеве, рекете за бадминтон. Овом приликом, Стевовић је најавио реконструкцију фискултурне сале у школи.

Школа „Драгиша Михаиловић“ у Станову је четврта школа која је добила одговарајућу спортску опрему. Град је обезбедио и 2,3 милиона динара за потпуну обнову фискултурне сале у овој школи. То је пета фискултурна сала у овој години која ће бити у потпуности реконструисана. Биће промењен део паркета и саниран кров. То значи да ће једно велико насеље добити потпуно сређену фискултурну салу. То значи да Крагујевац наставља крупним корацима у обнови спортске инфраструктуре и свега онога што је важно како бисмо аматерски и школски спорт подигли на виши ниво – казао је Стевовић.

Далибор Тврдишић, директор ОШ „Драгиша Михаиловић“ истакао је да је ово школа која постоји четири деценије и има око 600 ученика. Захвалио се граду који препознаје важност улагања у школски спорт и спортску инфраструктуру.

Фискултурна сала ове школе је заиста била спремна за озбиљну реконструкцију и изражавам захвалност граду који је препознао важност тог пројекта. Верујем да ће ова сала бити оденута у ново рухо и да ће дати нови замах и подстрект да спорт постане једна од омиљених активности у овој школи. Спорт доприноси бољем развоју деце, дружењу и промовише неке добре идеје које ми у овој школи спроводимо – казао је Тврдишић.