У улици Хитне помоћи, која повезује улицу Слободе и Београдску у току су радови на постављању носећег слоја асфалта.

Ово је јако значајна улица јер ће касније отворити још један саобраћајни правац преко улице Српског Лицеја на улицу Саве Ковачевића, казао је Владимир Доби, члан Градског већа за инвестиције и управљање пројектима, приликом обиласка радова. У укупној дужини од 405 метара улица ће се радити у две фазе. Због тренутне ситуације не смемо да затворимо прилаз Грудном одељењу које је јако значајно у борби против Ковида тако да ће се радови прво изводити  од улице Слободе до Грудног, а потом од Београдске до Грудног.

Укупна вредност радова само на овој улици је око 22 милиона 600 хиљада динара које средствима Европске банке за обнову и развој финасира град Крагујевац и један су, казао је Доби од 10 пројеката који се финансирају на тај начин.

За наредни период планирани су интензивнији радови на улицама око будуће Палате правде, где се током децембра планира извођење радова на постављању ивичњака и асфалтирању те саобраћајнице, најавио је Владимир Бјелановић из Предузећа за путеве Крагујевац, које изводи радове.  По истом пројекту у улицама Младих истраживача и Воје Радића, током следећег месеца Бјелановић је најавио и завршетак свих асфалтних и хортикултурних радови и радова на уређењу комплетне површине.