Уношење бадњака у зграду Градске управе

///Уношење бадњака у зграду Градске управе

Градоначелник Крагујевца Радомир Николић унео је бадњак у зграду Градске управе. Традиционалном обичају који најављује најрадоснији празник Божић, присуствовали су председник Скупштине града, чланови Градског већа, помоћници, сарадници и запослени у Градској управи града Крагујевца.

Пред нама су најлепши дани у години, дани мира и благости. На Бадњи дан који најављује Божић уносимо бадњак у наше домове, а породице се окуљају око посне трпезе. Овај леп обичај подсећа нас колико је важна породица, колико је важно да буде на окупу, колико је важна брига о људима и слога и колико је важна лепа реч, рекао је том приликом градоначелник Николић.

Као један велика породица данас се и ми под кровом градске куће окупљамо око бадњака у којој вредно и посвећено радимо читаве године. Захваљујем се свима на сарадњи, помоћи, одговорности и свакодневним напорима да радом доприносимо развоју нашег града. Надам се да ће овај празник који нас уједињуује око традиционалних и моралних вредности дати додатни смисао да наставимо да радимо на добробити свих Крагујевчана како би наш град био лепше место за живот, поручио је Николић окупљенима и пожелео им да најрадоснији хришћански празник са својим најближима проведу у здрављу, миру и радости.

2019-01-06T12:25:21+00:006. јан 2019. @ 12:25|Категорије: Односи са јавношћу|
Промени величину слова
Контраст
Ова страница користи колачиће, због унапређења Вашег корисничког искуства. Наставком истраживања странице, Ви прихватате употребу колачића. Ако су Вам потребне додатне информације и/ или не желите да имате колачиће када користите страницу, посетите део О ЗАШТИТИ ПРИВАТНОСТИ. Прихватам