Правила употребе садржаја

Веб презентација Крагујевца је електронски сервис који пружа услуге и информације које су намењене грађанима, фирмама, државним институцијама, запосленима и незапосленима, невладиним организацијама, укратко свим чиниоцима друштва.

Уласком на сервис који Вас занима можете добити основне информације релевантне за добијање те услуге. За неке сервисе обезбеђено је добијање образаца у електронској форми које можете одштампати и на тај начин поднети неки захтев, пријаву и сл. За неке сервисе портал ће Вас директно довести до Веб страница институција које су надлежне за њих. Коришћењем и преузимањем материјала и документације са сајта, прихватате у потпуности услове и правила употребе који су описани у овом обавештењу. Уколико не прихватате било који од услова и правила немојте користити овај сајт и не преузимајте материјале и документацију са сајта града Крагујевца.

Ограничено коришћење

Садржаји Веб презентација су у искључивом и потпуном су власништву Града Крагујевца. Делови или цео Веб сајт не могу бити копирани, репродуковани, преношени, публиковани или дистрибуирани без претходног писаног одобрења Града Крагујевца, изузев у случају преузимања информација и материјала и похрањивања на диск рачунара појединачног корисника ради личне употребе.

Све робне марке и логотипи приказани на овом Веб сајту заштићена су имена и у власништву Града Крагујевца и нe могу бити коришћени на другим Веб сајтовима без писаног одобрења Града Крагујевца.

Одрицање од права

Информације на овој Веб презентацији могу да садрже техничке нетачности или штампарске грешке. Информације могу бити измењене без претходног обавештења.

У случају да приметите фотографију за коју знате да је заштићена ауторским правом или да је аутор фотографије погрешно потписан, молимо вас да нам се јавите на адресу: infosluzba@kg.org.rs како би предузели неопходне кораке у исправљању грешке.

Линкови

Град Крагујевац не преузима одговорност за материјале које су начинила или публиковала трећа лица а која су везана линком са страна Веб презентације Крагујевца. Ако одлучите да посетите било који линкован Веб сајт ви то чините на бази сопствене одлуке и одговорности, и преузимате ризик у погледу вируса или сличних штетних елемената. Сами линкови не значе истовремено да град Крагујевац на било који начин спонзорише или је повезан са ентитетима који су одговорни за ажурирање поменутих Веб сајтова или страна.

Модификовање и промена правила

Град Крагујевац задржава право да без најаве повремено промени или модификује правила. О важним променама и допунама може обавестити кориснике путем е-маила или објављивањем на Веб презентацији.

Коришћењем било ког садржаја на Веб презентацији града Крагујевца сматра се да сте упознати са најновијим правилима.

Надлежност суда

За све спорове који проистекну из ових Правила надлежан је суд у Крагујевцу, Србија. Град Крагујевац задржава право да покрене поступке и пред судовима других земаља у циљу заштите сопствених права.

Прочитајте још и о заштити приватности на Веб презентацији града Крагујевца.

Ажурирано: 24. фебруар 2021. године