Градска изборна комисија на 42. седници донела је Решење о утврђивању Збирне изборне листе за избор одборника Скупштине града, тако да ће на изборима расписаним за 21. јун 2020. године Крагујевчани бирати између 14 странака, коалиција и група грађана.

На Збирној листи под редним бројем 1 је листа АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ са 87 кандидата, а под редним бројем 2 је листа ВЕРОЉУБ ВЕРКО СТЕВАНОВИЋ – СВИ НА ОВУ СТРАНУ (ЗС,СПО И БС ), ВЕРОЉУБ СТЕВАНОВИЋ – ВЕРКО, која је такође предложила 87 кандидата. Под редним бројем 3 је листа СЛАЂАН РАКИЋ – АЛТЕРНАТИВА – КРАГУЈЕВАЧКА ИНИЦИЈАТИВА И НОВА СНАГА – ЕКО ПАРК на којој се налази 31 кандидат. Листа ИВИЦА ДАЧИЋ – СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ ( СПС 9, ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА ( ЈС ) – ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА под редним бројем 4 има 87 кандидата, а листа ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ – КРАГУЈЕВАЦ МОЈ ГЛАВНИ ГРАД (ПОКРЕТ ОБНОВЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ) која се налази под редним бројем 5, предложила је 32 кандидата.

Под редним бројем 6 је листа 300 КРАГУЈЕВЧАНА И ПОКРЕТ ВОЛИМ СЕЛО СВОЈЕ – ДУШАН ЗЕКА АЛЕКСИЋ  са 87 кандидата, док се на листи под редним бројем 7 КРАГУЈЕВАЧКА ПРИЧА И ТОЛЕРАНЦИЈА – БОРИС КОВАЧЕВИЋ ШУМА налази 36 кандидата. Листа МЕТЛА 2020 – НОВИЦА АНТИЋ са 30 кандидата налази се под редним бројем 8, а АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ – ПОБЕДА ЗА КРАГУЈЕВАЦ  са 29 кандидата под редним бројем 9.

Листа ПОКРЕТ МЛАДИХ КРАГУЈЕВЧАНА са 29 кандидата, на гласачком листићу наћи ће се под редним бројем 10, а ДЕМОКРАТСКА УНИЈА РОМА – МИЛАН ПЕТРОВИЋ ФАФИ, која такође има 29 кандидата под редним бројем 11. Листа ДЕЛА, А НЕ РЕЧИ – ДР ВЛАДИЦА СТАНОЈЕВИЋ са 37 кандидата је под редним бројем 12, а листа ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА са 29 кандидата под редним бројем 13. РУСКА СТРАНКА – ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ  која на изборе излази са 29 кандидата налази се под редним бројем 14.